Pastry Gel- Pastry Gel Plus - Kreativitás határok nélkül

Mindaz, amit valaha el szerettünk volna készíteni a fagylaltból, cukrászati és az elvitelre szánt termékek terén. A Pastry Gel alkalmas praktikus kis adagok készítésére, hogy azokat harmadik személynek értékesítsük, így változtatva át műhelyünket  kis vállalkozássá. Úgy alakítottuk ki, hogy megkönnyítsük  a keverék áthaladását a hajlékony csővel felszerelt speciális kiadónyíláson, mint bármilyen forma, pohár vagy elvitelre szánt tárolóedény megtöltését. A hőmérséklet csökkentése számos cukrászati termék elkészítését segíti elő, legyen az pálcikás jégkrém, jégkrémszendvics, fagylalttorta, egyadagos készítmény, parfé. A megfelelő mennyiségű be pumpált levegő  segít megtartani a termékek krémességét, így a végtermék akár -18-ra hűtve is kellemes krémes érzést hagy a szájpadláson.

Előnyök és Ismérvek

- Nagy teljesítmény

- A Pastry Gel hatalmas tároló tartállyal rendelkezik, amelyben akár 22 liter keveréket is tarthatunk (Pastry Gel Plus).

- Kiváló inox acél fagyasztóhengerek

A gép fagyasztóhengerrel rendelkezik, amely direkt kiterjesztésű és inox acélból készült, a Gel Matic különleges technológiájával; a szisztéma, azon túl, hogy kiváló hűtést biztosít a keveréknek a fagyasztási fázisban, általa a kiadott termék szerkezet kitűnő, az elkészítése gyors, ráadásul energiát takarít meg.

- Könnyű használni és irányítani

A fogaskerekes túlnyomásos szivattyú inox acélból készült, könnyű szétszerelni és tisztítani, ezen kívül 100% fölötti overrun szabályozóval is rendelkezik. A hűtőt létartály szintmérővel, mixerrel, és  Powder Fill System-mel rendelkezik.

- Maximális kontroll, köszönhetően az In.Co.Di.S. rendszernek

Az az In.Co.Di.S. rendszernek köszönhetően, amely a Gel Matic saját fejlesztése, könnyen és interaktívan programozhatjuk, figyelhetjük meg, és diagnosztizálhatjuk a gép működését, akár a helyszínen, akár távolról.

- A hajlékony kiadócsővel szabadon mozoghatunk a munkaterületek között, és könnyen megtölthetünk bármilyen formát vagy edényt.

- Kis méretű és ergonomikus

Kis méretének köszönhetően a Pastry Gel könnyen elfér minden környezetben.

- Mixer

A sorozatmixernek köszönhetően a keverék homogén állagú a tároló tartályban.

Média

Céginformáció

Linea Gel Matic Kft.

Bemutatóterem:
Cím: 1186 Budapest,
Cziffra György utca 15/b. AVENA CENTER
Tel: +36 70 907 0557
www.lineagel.hu

Linea Gel Matic Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne tájékoztatást kapni új termékeinkről és friss árlistánkról.
facebook_page_plugin